Over ons

 

 

Werk Regio Zuid-Holland, kort gezegd WRZ Schilders, uw partner in maatschappelijk verantwoord ondernemen, levert u degelijke, ouderwetse kwaliteit tegen een redelijke prijs. Wij werken vooral met gemotiveerde zzp’ers, mensen die liefde voor het vak tonen.

Ouderwetse vaklui die waarde hechten aan kwaliteit in de uitvoering, maar ook oog hebben voor hun eigen welzijn en toekomst.

Wanneer we de stelling “Vroeger Was Alles Beter” in het perspectief plaatsen van de huidige economische situatie, dan zal niemand het hiermee oneens zijn. Tegelijkertijd zijn er nieuwe uitdagingen genoeg en is het goed mogelijk met creatieve oplossingen en elan nieuwe kansen te bieden.

Onze visie

Maatschappelijk ondernemen is in onze visie geen liefdadigheid, maar levert een bijdrage aan bedrijfsdoelstellingen. Betrokken ondernemen begint met passie en vraagt leiderschap. Maar goede wil alleen is niet genoeg. Hoe kunnen wij u helpen om resultaten te boeken voor de samenleving én uw organisatie? WRZ onderscheidt zich door haar persoonlijke betrokkenheid, enthousiasme én resultaatgerichtheid. Door creativiteit en een pragmatische, no-nonsense aanpak, waarbij doelstellingen en deadlines heilig zijn. Wij kiezen bewust voor de persoonlijke aanpak, waarmee we kwaliteit, snelheid en flexibilteit kunnen garanderen.

Dat betekent dat u als opdrachtgever drie maal verdient:

  • U krijgt goed werk afgeleverd,
  • U betaalt niet teveel
  • U bent maatschappelijk verantwoord bezig door mensen die in een achterstandspositie (financieel, taalkundig) verkeren gelijke kansen te bieden.

WRZ  kan de volgende diensten voor u realiseren: 

  • Vakkundig schilder- en stucwerk
  • Alle voorkomende onderhoudswerken
  • Volledige facelift van mutatiewoningen
  • Dichttimmeren of metselen van slooppanden

Maak gebruik van onze ervaring, vakkundigheid en enthousiasme, dan komen we samen tot ongekende resultaten.